петък, 19 март 2010 г.

Великденска украса

Мислех да правя и зайци, но нещо се навих да бродирам яйцата и засега се забавлявам главно с тях, а и пилетата още имат нужда от панделчици на вратлетата...

6 коментара:

 1. Ех, че хубави патоци и яйца, ставаш все по-добра :) А, сладурано, лампичките отзад ти ли им слага хартиени шапчици или си ги взе готови от "Слънчоглед"? Мен всъщност ме е шубе да не се подпали таз хартия...

  ОтговорИзтриване
 2. Тези лампички са с пластмасови "кутийки", от Джъмбо са ми :) Може да ходим някой ден да видим имат ли още, сещаш-се-кой не иска да ходи с мен там :)

  От друга страна, според *интернет* хартията се самозапалва при температури над 233 градуса по Целзий. Или 450 според Уикипедия, не знам кой се е объркал, но доста висока температура :)

  Измерих едни от лампичките вкъщи (не са диоди, с жичка са) с помощта на мултимер. Най-високата температура, която измерих беше 17, но той не е много добре с ниските темпратури. Така де, ако като се напекат можеш да ги пипаш, няма как да подпалят хартия, това е изводът.

  Ако си купиш (или направиш!!! :)) лампички от диоди, тогава съвсем няма от какво да се притесняваш :)

  ОтговорИзтриване
 3. Искам, искам, аз никога не съм ходила там.
  А за лампички от диоди е много добра идея. И аз не вярвам хартията да може да се запали, ама занеш-кой-не-ми-дава да правя такива неща :)).

  ОтговорИзтриване
 4. ааа, ще се разберем с теб :)

  ОтговорИзтриване
 5. Много ми харесва тази украса!Това сладко патешко жълто я прави още по-празнична,пролетна и Великденска:)Харесвам и блога и нещата,които правите!Хубави пролетни дни!

  ОтговорИзтриване

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.