сряда, 24 март 2010 г.

Откъде купувате платове?

Откак направих картата на Макаричка, нещата се промениха доста. Някои магазини изчезнаха, други се преместиха, нови се появиха. За радост, крайният резултат е все по-голямо разнообразие от прежди.

Не знам дали с платовете положението е същото. Все още ми е много трудно да намирам естествени материи, почти невъзможно. Дори не смея да мечтая за разнообразие от цветове! Къде бихте ми препоръчали да си пробвам късмета?

4 коментара:

  1. Здравей Веси, ако имаш предвид платове тип басма шарени: има хубави на бул Цар Симеон 100, http://www.cacadu-bg.com/contacts.html
    Там има много видове, от които не всички представляват интерес. Иначе по естествени неща като панама, американ, брезент има на бул.Стефан Стамболов, точно срещу спирката на трамвая до женския пазар. Наскоро четох някъде за фрима Европлат. Но за съжаление не намерих магазина им в Борово, а и не отговарят на телефона.

    ОтговорИзтриване
  2. Сега видях твоята карта, и че вече си писала за Cacadu :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти Роси за магазините, ще ида да го потърся този до женския пазар, въпреки че бях сигурна, че съм ги проверила там всичките :)

    На мен пък ми казаха, че в бившия завод Витоша (кв. Хладилника) имало някакъв хубав магазин, но още не съм имала възможност да ида до там...

    ОтговорИзтриване
  4. Ааааа, на Хладилника в завод "Витоша" не си губи времето да ходиш. Аз живея там. Претръшкала съм целия район. Магазина е една долнопробна, мухлясала дупка в подземието, със сърдита лелка и е пълен с китайски изкуственяци. А ако търсиш естествени материи със шарени мотиви..хихихи...скоро ще има...!страхотни...100% памук...!!!

    ОтговорИзтриване

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.