събота, 7 март 2009 г.

Продължаваме...

С неочакваните обрати :)

Първо искам да ви се похваля, че прекарах няколко дни на планина, което се убедих, че е като морето, но през зимата. Там се научих да карам ски, доколкото това може да се научи за 5 дни, но ралото ми е ок, правя завои с успоредни ски и не ме е страх да се пускам на шус (при определни условия - все още съм control freak).

До преди две седмици не знаех, че ми предстои да ходя в планината. До вчера имах чувството че съм сънувала, че аз карам ските. Яко, а? :)

Не си мислете само, че през това време не съм научила нищо ново и за плетенето! Напротив! В Чепеларе попаднах на две невероятни списания - "Стилни тоалети на една кука"

и "Модели на една кука".

И двете са специални издания на списание "Вълшебна бримка", което ще трябва да положа усилия да намеря някъде.


Моля не ги съдете по външния вид :) Важното е, че схемите вътре са чудесни, всичко е обяснено добре и ни води по пътя към самостоятелното създаване на модели. Сещате ли се за розовата чантичка, която се чудех как ще стане? Е, сега знам ;)

Между другото има много прилични модели. Указана е дори трудността, пише каква прежда е необходима и каква кука и т.н. Чудесни полезни списания за всеки, който иска да се научи да плете.

Ще завърша с песента, с която започна денят ми днес, благодарение на Z-Rock - Нина Персон и Manic Street Preachers.

3 коментара:

 1. Знаеш ли откога ги гледам тез списания на кварталния РЕП, ама все си казвах, че сигурно ги имаш... Ще се оглеждам за нови, ако има :) .

  ОтговорИзтриване
 2. Ти вече порасна и е време да ти кажа истината - аз всъщност не знам всичко...

  :D

  Шокиращо, но факт ;)

  ОтговорИзтриване
 3. Хаха, ще го имам предвид!
  Но да знаеш, че с тази новина окончателно уби всичко детско в мен! :D

  ОтговорИзтриване

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.